1. toukokuuta 2015

Vapputunnelmissa

Hejssan!
Näyttävätkö nämä paistamattomilta munkeilta, joiden päälle on heitelty pähkinöitä?


Se on totta, mutta nämä munkit kuuluukin syödä raakoina! 
Raakakakut ovat jo monelle tuttuja, mutta raakamunkkien kohdalla taitaa olla eri tilanne. Näin vappuna ne ovatkin parasta syötävää! Lipesin hieman karkkilakossani, mutta ehkä nämä terveellisemmät versiot donitseista hyvittävät sen epäkohdan... 

Resepti munkkeihin löytyy Kahvia & Kasvisruokaa -blogista. Se oli mielestäni todella toimiva! Itse käytin päällä suolattua pähkinäsekoitusta, joka sekin toimi hyvin blogissa olleiden pelkkien pistaasien sijasta. 

Postaus jäi nyt hieman lyhyeksi ja myöhäiseen ajankohtaan, mutta onhan tässä vielä viikonloppu aikaa kokkailla ja nauttia vapun jälkitunnelmista!;) Ihanaa, kun on kerrankin aikaa rentoutua ja lukea.

2 kommenttia:

  1. oi ompas tää sun blogi nyt kiva! en ollukkaa kattonut pitkään aikaa :-)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!:) Mutta ei sitä nyt joka päivä ehdikään katsomaan kun on kaikki kirjoitelmat ja analyysit yms.:/ Iso kiitos kuuluu kyllä myös Annalle ulkoasun puolesta:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!